Stages

Het vinden van een leuke stage kan een uitdaging zijn. Eentje die TalentFactory graag met je aangaat. Benieuwd of wij aanbieden wat jij zoekt? Ontdek het hieronder of geef aan waarnaar je op zoek bent, kijken wij even met je mee.

STAGE WEB DEVELOPMENT

Onze partner in web development: KLIK3, is per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair om hun team te versterken. KLIK3 is een internetbureau gespecialiseerd in web development. KLIK3 bedenkt, bouwt en beheert professionele maatwerk WordPress websites en webwinkels voor bedrijven die online succesvol willen zijn.

Social media marketing stage

Heb jij affiniteit met social media en de interesse om hier een kei in te worden? Ben jij ge├»nteresseerd in de woonbranche en interieurdesign? Dan hebben wij iets leuks voor jou! TalentFactory is namelijk op zoek naar een social media marketing stagiair(e) die het leuk vindt om mee te werken aan social media strategie├źn. Meer […]

Open sollicitatie VOOR EEN stage

Weet je precies naar wat voor stage je op zoek bent, maar vind je precies geen stage die daaraan voldoet? Frusterend. Wij kijken daarom graag met je mee en zetten ons netwerk in om alles in het werk te zetten voor die ene droomstage. Klinkt goed? Doe dan een open sollicitatie en geef aan waarnaar je op zoek bent.

 

NEEM CONTACT OP