Medior / senior

Al enige werkervaring, maar op zoek naar vernieuwing. Onze medior/senior vacatures geven je de kans om je horizon te verbreden. Bekijk hieronder of er iets voor jou tussen zit of doe een open sollicitatie.

Digital Advertising Specialist

Heb jij er al wat vlieguren opzitten als advertising specialist en ben je op zoek naar een nieuwe functie waarin je jouw ervaring optimaal kan benutten? Top! Dan zijn wij absoluut op zoek naar jou. Laten we eerst eens kijken of we een potentiële match zijn.

Projectmanager

Ben jij een echte aanpakker met een gezonde dosis organisatietalent? Voel jij feilloos aan welke zaken prioriteit hebben en ontzorg jij anderen met een duidelijke planning? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze partner FindFactory is op zoek naar een projectmanager met een dosis ervaring die haar processen naar een hoger niveau tilt.

Open sollicitatie voor een startersfunctie

Als starter op de arbeidsmarkt kun je vast niet wachten om eindelijk te beginnen met het échte werk. Snappen we. Vind je hierboven niet de startersfunctie die je zoekt, wil je meer informatie over een vacature of carte blanche spelen met een open sollicitatie? Neem via onderstaande button contact op en laat ons weten wat je wilt.

 

neem contact op